N-VA Hamont-Achel trekt nu alleen naar de verkiezingen.

Op 23 juli 2012

 

Aanvankelijk hadden we een akkoord met PRO uit Hamont-Achel om als nieuwe partijen samen naar de verkiezingen te trekken met één gemeenschappelijke lijst. Nu dat we bijna aan de start van de verkiezingen staan, vond PRO het toch opportuun om ons te laten vallen en alleen op te komen.

N-VA geloofde nochtans sterk in de éénheidslijst, met een aantal ervaren kandidaten bij PRO enerzijds en het succesrijke N-VA (ook nationaal). We konden elkaar serieus versterken, maar blijkbaar heeft de verkiezingskoorts hun op andere gedachten gebracht.

 

We blijven niet bij de pakken zitten en werken volop aan de uitbreiding van onze lijst. We leggen nu een andere focus, en proberen nog steeds gemotiveerde krachten aan te trekken, ook al is het om aan politiek te doen niet gemakkelijk mensen te overtuigen…

 

N-VA Hamont-Achel wenst via deze lokale verkiezingen zowel op provinciaal niveau mee te strijden als op gemeentelijk niveau. Met Roger Mertens wensen wij Hamont-Achel te vertegenwoordigen in de provincieraad; hij is een kandidaat voor alle mensen van Hamont-Achel, over de partijgrenzen heen.

Op gemeentelijk vlak zullen wij met een gepast programma komen en met kandidaten uit alle geledingen van de bevolking. Ook jij kan daar nog deel van uitmaken door ons te contacteren. (zie contactgegevens bestuursleden of meld je aan via deze siten-va [at] Hamont-Achel.be).

 

Voorts wensen we jullie nog een deugddoende vakantie toe (als je er nog aan toe bent), maar vooral veel zon!

 

Roger Mertens

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is