Roger Mertens trekt N-VA-lijst!

Op 23 februari 2018, over deze onderwerpen: Democratie, Verkiezingen 2018
Roger Mertens - Lijsttrekker
Op 14 oktober trekt u, samen met alle inwoners van Hamont-Achel, naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen. Roger Mertens zal in oktober de N-VA-lijst trekken. Samen met de volledige N-VA-ploeg wil Roger gaan voor een veilige thuis in een welvarend Hamont-Achel.

Wie is Roger?

Roger zal voor de tweede keer op rij de lijst van de N-VA aanvoeren. Hij is in de Hamont-Achelse politiek al lang actief en heeft ondertussen dertien jaar als gemeenteraadslid op de teller staan. Roger is 55 jaar en beschikt over heel wat levenservaring. Hij is steeds zeer actief geweest in het verenigingsleven. Denk maar aan de Chiro, de KLJ, de voetbalclubs Hamont-Lo VV en KFC Hamont 99, het Sinterklaascomit, de SCV De Teutepeuters enzovoort. Hij heeft als licentiaat toegepaste economische wetenschappen een financiële achtergrond. Deze achtergrond zorgt ervoor dat Roger op gemeentelijk vlak heel wat praktijkervaring kan inbrengen.

Politiek voor en tussen de mensen

Als N-VA’er staat Roger uiteraard achter de nationale partijvisie, maar meer nog vindt Roger dat politiek een lokale aangelegenheid moet zijn. Kortom, politiek voor de mensen én tussen de mensen. Dat heeft Roger tientallen jaren gedaan: aan de toog, naast het voetbalveld of tijdens verenigingsactiviteiten… Overal was hij een luisterend oor voor problemen en goede ideeën. Zaken waar hij vervolgens mee aan de slag ging in de gemeenteraad.

Voor een veilige thuis in een welvarend Hamont-Achel

N-VA Hamont-Achel wil de komende verkiezingen gezond groeien en de burger van Hamont-Achel centraal stellen. Zo willen we ijveren voor gezonde stadsfinanciën, een verhoogd veiligheidsgevoel voor de inwoners en een bruisend Hamont-Achel met behoud van de groene troeven die we nog meer wensen uit te spelen. Inspraak voor de burgers is onontbeerlijk in het toekomstige beleid. Daar zal dan ook de nodige aandacht naar gaan. De Verandering die nationaal door de N-VA is doorgevoerd, willen we ook in Hamont-Achel uitrollen, ten gunste van al onze inwoners.

Aanvoerder N-VA Hamont-Achel

Als lijsttrekker zal Roger eindverantwoordelijk zijn voor de lijst van kandidaten waar N-VA Hamont-Achel mee naar de verkiezingen trekt. Een enthousiast team dat voor verandering gaat in Hamont-Achel, voor een beter beleid waarin onze inwoners centraal staan. Interesse om mee deel uit te maken van onze ploeg? Contacteer Roger dan zeker op het nummer 0473 98 14 08 of spreek hem aan op zijn Facebookprofiel. De N-VA streeft naar een gezonde toekomst voor Hamont-Achel. Daarbij kunnen we rekenen op de nodige steun vanuit Brussel, waar collega’s ons met raad en daad bijstaan om de nodige informatie door te spelen en ons in belangrijke dossiers te ondersteunen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is